Belægningsarbejde i høj kvalitet

Bøgh´s Anlægsgartner udfører et professionelt belægningsarbejde for private og for virksomheder. Vi hører hjemme i Gørlev, men vi dækker et stort område. Vi har mere end 12 års erfaring med belægningsarbejde. Vi sætter en ære i altid at udføre et ordentligt stykke arbejde til vore kunders fulde tilfredshed.

Professionel rådgivning om belægningsarbejde

Bøgh`s Anlægsgartner har den filosofi, at vores arbejde skal udføres i et tæt samarbejde med vore kunder. Det betyder i praksis, at vi gennem dialog med kunden finder frem til den bedste løsning. Kundens ønsker er styrende for vores arbejde, men vi rådgiver samtidig professionelt og har altid en høj faglighed i mente. I det konkrete arbejde søger vi at opnå et resultat, der både funktionelt og æstetisk ligger over, hvad kunden på forhånd ventede.

Vi laver alt i belægning

Bøgh´s Anlægsgartner tilbyder belægningsarbejde af høj kvalitet, og vi favner meget bredt. Vi klarer både havegange og stier, terrasser og indkørsler, parkeringsarealer mm. Vi udfører naturligvis alt arbejdet med belægningen, også udgravning og opbygning af underlaget, men ønsker du selv at deltage i dele af arbejdet, kan det også aftales. Gennem dialog, høj service og god kvalitet tilstræber vi at gøre vores kunder tilfredse.